Veilig Veiligheid

Zijn alle uitjes die jullie geven veilig?

Een veilig uitje is natuurlijk wat we willen creëren, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom nemen we een reeks voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw uitje veilig en plezierig is voor alle deelnemers. Hier bij Sportproductions begrijpen we dat plezier en avontuur hand in hand moeten gaan met veiligheid. Onze toewijding aan de veiligheid van onze deelnemers is onwankelbaar. We willen dat u met een gerust hart kunt genieten van onze spannende activiteiten, wetende dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw ervaring zowel opwindend als veilig is.

Professioneel Getraind Personeel: 

Al ons personeel wordt meerdere malen intensief ingewerkt, zodat ze alle kneepjes van de activiteiten begrijpen. We begrijpen dat de kwaliteit van de instructeurs cruciaal is voor de veiligheid van onze deelnemers. Daarom zorgen we ervoor dat onze instructeurs goed getraind zijn, niet alleen in de activiteiten zelf, maar ook in EHBO-procedures. Veel van ons personeel is studerend aan de ALO en Sportkunde opleiding van de HAN Hogeschool, waar alle studenten EHBO-cursussen krijgen. Dit betekent dat ze in staat zijn om snel en effectief te reageren op noodsituaties. 

Onze instructeurs zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ze zijn ook gepassioneerd over wat ze doen. Ze delen graag hun kennis en enthousiasme met de deelnemers en zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd voelt, zelfs als ze voor het eerst deelnemen aan een bepaalde activiteit. De combinatie van professionele training en een gepassioneerde benadering van instructie zorgt ervoor dat uw uitje niet alleen veilig is, maar ook plezierig en leerzaam.

Benieuwd geworden naar ons personeel? Kijk hier!

Kwaliteitsuitrusting: 

Bij Sportproductions geloven we in het belang van hoogwaardige uitrusting. We begrijpen dat de kwaliteit van de uitrusting essentieel is voor de veiligheid en het comfort van onze deelnemers. Daarom gebruiken we uitsluitend uitrusting van de hoogste kwaliteit die regelmatig wordt geïnspecteerd en onderhouden. Of het nu gaat om sportuitrusting, voertuigen of andere apparatuur die tijdens onze uitjes wordt gebruikt, we nemen geen risico’s als het gaat om de kwaliteit en veiligheid van onze uitrusting.

Informatie en Instructies: 

Veiligheid begint met kennis. Daarom voorzien we al onze deelnemers van duidelijke informatie en instructies over wat ze kunnen verwachten tijdens het uitje. Deze informatie omvat niet alleen de basisprincipes van de activiteiten, maar ook belangrijke veiligheidstips en gedragsregels die moeten worden gevolgd om de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen.
Onze instructeurs zijn meesters in het overbrengen van deze informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier. Ze nemen de tijd om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat iedereen zich volledig bewust is van wat er van hen wordt verwacht. We moedigen actieve deelname aan en moedigen vragen aan, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en vol vertrouwen aan de activiteit kan beginnen.

Veiligheidsvoorzieningen: 

Bij Sportproductions nemen we de veiligheid van onze deelnemers serieus. Daarom zorgen we ervoor dat al onze uitjes zijn voorzien van de juiste veiligheidsvoorzieningen, afhankelijk van de aard van de activiteit. Of u nu deelneemt aan een avontuurlijke sport of een ontspannende buitenexcursie, we zorgen ervoor dat u de benodigde beschermende uitrusting heeft. We hebben oog voor detail en besteden aandacht aan de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken als het gaat om veiligheid.

Begeleiding en Toezicht: 

Onze professionele instructeurs zijn niet alleen ervaren en goed getraind, maar ze bieden ook voortdurende begeleiding en toezicht tijdens de activiteiten. Ze zorgen ervoor dat deelnemers veilig blijven en de activiteiten op de juiste manier uitvoeren. Ze zijn altijd in de buurt om vragen te beantwoorden, aanwijzingen te geven en in te grijpen als dat nodig is.
Het toezicht van onze instructeurs zorgt ervoor dat alle deelnemers zich op hun gemak voelen, vooral als ze nieuw zijn in een bepaalde activiteit. Ze bieden een extra laag van veiligheid en gemoedsrust, wetende dat er experts zijn die voor hen zorgen.

Naleving van Regelgeving: 

Bij Sportproductions hechten we veel waarde aan de naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot de veiligheid van onze activiteiten. We begrijpen dat deze regels er zijn om de veiligheid van iedereen te waarborgen, en we nemen onze

Bij Sportproductions begrijpen we dat het hebben van plezier en avontuur niet ten koste mag gaan van veiligheid. We zijn er trots op dat we uitjes kunnen aanbieden die zowel opwindend als veilig zijn, en we blijven ons inzetten om de hoogste veiligheidsnormen te handhaven.

Bekijk hier onze andere Blogs

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy