Ouderwetse Gymles Huren op locatie

De leukste 5 bedrijfsuitjes voor de winterperiode

Van plan om een bedrijfsuitje te organiseren in de winterperiode maar nog geen idee wat je wilt gaan doen met je collega’s? In deze blog nemen wij je mee in de top 5 beste bedrijfsuitjes voor de winterperiode! 

5. IJssculpturen maken

Dit uitje is gelijk een van de meest bijzondere uitjes die je met je collega’s kunt ondernemen ga met grof en fijn gereedschap aan de slag om de mooiste sculpturen te maken van ijs. Dit uitje is te boeken bij meerdere organisaties in Nederland. 

4. Winterbbq

Een bbq in de zomer is natuurlijk al enorm leuk met je collega’s, maar een bbq in de winter heeft natuurlijk nog net iets extra’s. Je hebt andere gerechten om te bereiden in de winter en de bbq is een heerlijke plek om met zijn allen de handen op te warmen. 

3. Kerstborrel

De klassieker bij alle bedrijven kan natuurlijk niet uit blijven deze (niet zo orginele) activiteit is ten alle tijden een goede keuze voor jouw organisatie. Een heerlijke borrel tijdens de donkere dagen kan precies zijn wat jouw collega’s nodig hebben om de winterperiode door te knallen. 

Je kan de borrel natuurlijk zo orgineel maken als je zelf wilt door bijvoorbeeld een karaoke of quiz avond te organiseren. En als je het nog verder wilt schoppen kun je een kerstman neerzetten met cadeau’s voor alle collega’s, opties genoeg in ieder geval. 

2. Indoor sportactiviteiten

Een leuke en sportief uitje voor jou en je collega’s zijn indoor sportactivteiten. Nu het koude weer toeslaat en buiten sporten alleen nog is voor de extreme sportievelingen is het leuk om met je collega’s binnen aan de gang te gaan. Huur een gymzaal en herleef de gymlessen van vroeger of zet een parkour uit en herleef de avonturen van het apenkooien! 

Naast deze spellen uit onze jeugd kun je natuurlijk ook spellen spelen als Bubblebal of Archerytag. Indoor is van alles mogelijk, zolang je maar creatief bent. 

1. Stadsspellen

Het nummer 1 uitje volgens ons in natuurlijk een stadspel, of dat nou Levend Cluedo is of Wie is de Mol of een ander leuk stadsspel maakt ons niet zoveel uit. Er is niks leukers dan lekker met je collega’s de stad in duiken en op zoek gaan naar aanwijzingen om het spel te winnen. Ondertussen stop je gezellig bij jullie favoriete of een totaal nieuw cafétje voor een lekkere glühwein om op te warmen. 

Bekijk hier onze andere Blogs

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy